marți, 13 octombrie 2009

INFO Iulie 2009

Lyoness Romania, afacere MLM, este membru RODSA (Asociatia de Vanzari Directe din Romania), care are ca scop, printre altele, combaterea jocurilor si schemelor piramidale financiare ilegale .
CE ESTE LYONESS ?



Lyoness Holding Europe AG (in Romania http://www.lyoness.ro/ ) este prezenta in Elvetia, Austria, Ungaria, Germania, Slovenia, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Italia,Romania (peste 60.000 de membri) si se extinde in toata Uniunea Europeana pana in 2012. Din 2.07.2009 s-a infiintat Lyoness America, pentru SUA, Canada si Mexic.


Lyoness Romania este o afacere MLM , afacere profitabila si pentru clienti si pentru comercianti. In Lyoness nu trebuie sa vinzi nimic ! Primesti un card de discount Lyoness, iti faci cumparaturile profitabil, recomanzi sistemul si castigi ! Recomandand sistemul prietenilor tai vei castiga o,5% din valoarea cumparaturilor lor, pe viata ! Prin acordurile incheiate cu comerciantii , Lyoness asigura acestora o masa de clienti fideli si obtine discount la cumparaturile efectuate ( intre 2 si 27%) pentru membrii sai , posesori de carduri Lyoness CashbackCard . Discount-urile le vor primi la prezentarea cardului in reteaua de magazine Lyoness din Romania , din care retelele Real, Domo,Lukoil, House of Art, Levi's, Danik, Hervis,hoteluri,pensiuni, firme de constructii s.a. care vor intra in curand in sistem.

CARD LYONESS DE DISCOUNT + 1935 LEI CASH !

Lyoness reimparte piata consumatorilor prin acordarea unui card Lyoness de fidelitate, facilitand un discount membrilor sai ,din care 1% CASH, in contul bancar al posesorului de card si 2% in sistem.Restul de discount intra in contul din Lyoness al posesorului de card, intr-un cont de "pozitii". Cand in acest cont s-au strans 215 lei posesorul cardului primeste o POZITIE in sistem (val. 215 lei). Prin pozitionarea altor persoane in matrixul Lyoness dupa aceasta pozitie (70 de pozitii), pozitia respectiva produce 1935 lei CASH.

Mai multe cumparaturi = mai multe pozitii de 215 lei/ an , mai multe afaceri !

Un membru Lyoness beneficiaza GRATUIT de un card Lyoness de discount la cumparaturi si castiga 1% CASH , imediat (retur in contul sau bancar) plus 1935 lei din transformarea pozitiilor de 215 lei.

Lyoness este o afacere profitabila : poti sa castigi facand doar cumparaturi cu cardul Lyoness !



In cateva luni se vor acorda GRATUIT carduri Lyoness la sute de mii de persoane, iar membrii Lyoness beneficiaza de discount la fiecare cumparatura ! Poti sa-l obtii acum !

Puteti folosi cardul Lyoness pentru cumparaturi cu discount la Praktiker si bonuri valorice la Rompetrol !

Esti un client al retelelor de magazine din Lyoness REAL, DOMO, HOUSE OF ART, LEVI'S, PRAKTIKER s.a ???

Solicita cardul Lyoness CashbackCard si beneficiezi de discount la fiecare cumparatura! Poti castiga mai repede suma de 1935 LEI !! ( Valabil numai cu una din variantele de avans)


Vrei sa anticipezi castigurile si sa nu astepti formarea pozitiilor din cumparaturi?? Poti sa platesti un AVANS PENTRU CUMPARATURI . Avansurile pot fi cheltuite in reteaua de magazine Lyoness, cu discount la cumparaturi !


VREI SA CASTIGI SI MAI MULT ??

PACHETUL BUSINESS ! - PROFIT DE 71.259 LEI


Beneficiezi de o retea de consumatori din ale caror cumparaturi zilnice vei primi o cota de 0,5%! Si vor fi mii de consumatori in retea. Achizitionand Pachetul Business primesti Lyoness Business Card si beneficiezi automat de redistribuirea consumatorilor celor cu Pachet Business, consumatori ce se vor inscrie gratuit in sistem . Poti avea o retea proprie in toata Uniunea Europeana !



AFACERI EUROPENE PROFITABILE NUMAI PENTRU PARTENERI BUSINESS !!


Ce ar insemna asta? Sa zicem ca primiti in medie 150 de consumatori din fiecare din cele 28 de tari, iar acestia consuma lunar doar 300 eur pentru nevoile lor zilnice.

28 x 150pers x 300 eur = 1.260.000 eur/luna x 0,5% = 6.300 eur/luna/viata !!!

Dar daca vor consuma mai mult? Dar daca vor fi mai multi in retea??

Faceti singuri socoteala....


Pachetul Business este o afacere profitabila pentru ca produce un beneficiu de 71.259 lei (712,59 milioane lei vechi ) si numeroase comisioane de sistem. Depinde doar de dvs. cat de repede recuperati investitia si incasati profitul


Info extrase de pe : http://www.activmarket.ro/