marți, 13 octombrie 2009

LYONESS - Pachetul BUSINESS

LYONESS - Pachetul BUSINESS
(Sau cum sa cumperi o masina cu 2000 de euro...)

Daca doriti sa accelerati procesul si sa anticipati formarea pozitiilor in sistem puteti achita un AVANS PENTRU CUMPARATURI .

Acesti bani sunt tot banii dvs evidentiati in contul dvs din Lyoness, contabilizati in "pozitii" in sistem. Puteti sa-i cheltuiti ulterior in reteaua de magazine Lyoness.
Pozitiile in sistemul Lyoness sunt posibile in 3 Grupe Economice :

- Gr.1 - valoare pozitie = 215 lei... Avans: max. 7 pozitii...Beneficiu: 1935 lei/poz.
- Gr.2 - valoare pozitie = 645 lei... Avans: max. 3 pozitii...Beneficiu: 3655 lei/poz.
- Gr.3 - valoare pozitie = 1720 lei... Avans: max. 3 pozitii...Beneficiu: 6880 lei/poz.




Acesta este Pachetul Business 7/3/3 , adica 7 pozitii in Gr.1, 3 pozitii in Gr.2 si 3 pozitii in Gr.3,( valoare 8600 lei ) si produce un beneficiu total de 71.259,60 lei (cca 16.900 euro) pe cele 3 Grupe Economice.
Acest pachet ofera automat beneficierea de o retea de consumatori dupa incheierea campaniei publicitare.

Comanda acum! : lyonessclient@gmail.com


AVANTAJE PACHET BUSINESS:

- sutele de mii de persoane ce se vor inscrie gratuit vor fi alocate celor cu Pachet Business . Asta inseamna cateva sute de consumatori romani care vor contribui la bugetul dv cu 0,5% la fiecare cumparatura a lor...pe viata !
- acces international, ce va permite alocarea altor catorva sute/mii de consumatori unguri, cehi,slovaci,nemti, italieni,polonezi...etc ( in toata Uniunea Europeana)
- recuperarea rapida a investitiei si profit inzecit. (cca. 16.900 euro)

Ce poti face cu acesti bani? De exemplu iti poti cumpara o masina ! Si mai beneficiezi si de discount (3% net ! ) Verifica!

Si ce se intampla in momentul platii prin Lyoness? Platesti din Lyoness suma care s-a adunat in contul tau de cumparaturi si obtii 1% CASH si % in contul tau de pozitii ! Ai cumparat masina cu discount si ai ramas si cu poziitiile in Lyoness !!

CAT A COSTAT MASINA ? 2000 DE EURO....AVANSUL TAU DIN LYONESS...!!