marți, 13 octombrie 2009

Ce este Lyoness?

Lyoness este mult mai mult decat o afacere.
Este un intreg sistem care mai devreme saumai tarziu va functiona foarte bine si in Romania.
Este greu de crezut ca exista si asa ceva pus pe picioaresi care sa functioneze atat de bine.
Este vorba defapt despre un sistem care ar putea inlocuiacele spoturi publicitare care au defapt aceeasi tinta dar care nu pot asigura nimic concret.

Lyoness este creat pentru:
- a ajuta omul de rand sa isi recupereze o parte dinbanii pe care ii cheltuie zilnic sau saptamanal pecumparaturi de toate felurile:
- a ajuta detinatorii de afaceri sa isi creeze un grup declienti fideli carora le acorda un discount:
- a ajuta pe oamenii comunicativi si inteligenti sa isicreeze un venit lunar ce corespunde vointei si capacitatiilor de munca.

Pentru a fi mai practic iti dau un exemplu:
Inchipuie-ti ca esti patron. Ceea ce iti doresti cel mai mult sunt clientii. Nu clientii care vin doar sa vada (care de fapt sunt doar potentiali clienti), ci clientii care vin sa cumpere.Dar poate ca produsul tau se mai gaseste si in alte locuri si poate la aceleasi preturi. Atunci, ce ar determina pe clientisa cumpere de la tine? Poate o reclama buna? Dar de reclame suntem deja exagerat de satui. Atunci? Poate o reducere, nu? Hmmm, dar de reduceri auzim in fiecare zi si nu le prea simtim. Atunci, faci in asa fel incat clientul tau sa vadareducerea pe care i-ai acordat-o si sa vina la tine ori decate ori va avea nevoie de produsul(/ produsele) sau serviciul (/serviciile) pe care il comercializezi.


Ce face Lyoness?
Lyoness intervine intre d-nul patron si d-nul client. Il educa pe d-nul client inscris in acest sistem care automat devine"CLIENT FIDEL" al magazinelor care au conventia cu Lyoness(cred ca e destul de logic ca cel inscris va cumpara de undeprimeste o reducere, deci va deveni client fidel Lyoness), si prin contract stabileste o reducere pentru clientii fideli cu d-nul patron, intre 10-23% in functie de cat doreste d-nul patron.
Pana aici cred ca nimic nu e prea dificil de inteles nu?
Clientii fideli primesc intotdeauna reduceri. Dar nu la orice ca in Lyoness! De aici intervine partea in care trebuie inteles sistemul.Desi reducerile care se fac sunt intre 10-23%, clientul fidel primeste DIRECT doar 1% din valoarea cumparaturilor lui.
Ce se intampla cu restul banilor?
Inca 1% merg in proportie de 0,5-0,5% la cel care l-au inscris pe acesta, adica la SPONSORUL lui si la cel care l-a inscris pe sponsor (adica la sponsorul sponsoruluilui). Lucrul acesta se intampla, evident, pentru a motiva pe fiecare inscris sa inscrie sub el oameni de pe urma carora vor beneficia de 0,5% din cumparaturile lor si pentru a mai motiva sa ii ajute pe cei pe care i-a inscris sa inscrie alti oameni pentru a mai beneficia inca de 0,5% dinvaloarea cumparaturilor lor. Acest lucru este valabil pe doua nivele. Cei inscrisi de tine si cei inscrisi de inscrisii tai.
Pana acum avem 2% din discount da?
In continuare, 1% merge spre Lyoness care a creat sistemul (mie mi se pare absolut normal si corect) Iar restul de pana la 100% din valoarea discountului ITI REVIN TOT TIE! Dar nu ca bani directi in contul care ti se creeaza automat la inregistrareci ei se depoziteaza intr-o "PUSCULITA" (aici este cea mai mare parte adiscountului pe care il primesti). In momentul in care in pusculita ai 50de euro ei se transforma intr-un bon valoric de 50 de euro cu care potimerge la cumparaturi, poti sa ii rambursezi, SAAAU, poti sa ii inmultestiintr-un sistem numit MATRIX creeat tot de Lyoness TOCMAI PENTRU A TE DETERMINA SA NU TE OPRESTI LA INSCRISII DIN PRIMA SI A DOUA LINIE. In acest MATRIX, un bon de 50 euro=o pozitie. Daca te vei inscrie vei putea sa vezi structura binara pe care Lyoness o numeste MATRIX. Iar ori de cate ori MATRIXUL se echilibreaza tu vei primi o suma dince in ce mai mare in functie de numarul de pozitii completate in matrix.

A, si inregistrarea este gratuita. Ai nevoie doar de ID-ul unui sponsor sub care sa te inscrii. Mai las la sfarsit si faptul ca se poate castiga si imediat. Chiar daca reteaua este in formare si chiar daca inca nu exista prea multe magazine in zona ta, care sa aiba conventie cu Lyoness, prin sistemul de matrix, poti investi in pozitii si poti sa castigi bani (chiar foarte multi) daca vei vrea evident sa muncesti in sistemul lor.

Info extrase din: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=183880