marți, 13 octombrie 2009

Afacerea pe scurt

Afacerea pe scurt:

1. Lyoness este o companie care acorda tuturor membrilor ei reduceri la magazinele din oras si din tara (pe fiecare ramura de activitate vor fi gasite magazine ce ofera discount. Pana acuma Lyoness a incheiat contract cu cativa parteneri din tara ca: Hypermarket REAL, benzinariile LUKOIL, ROMPETROL, DOMO si multe magazine mici, restaurante, hoteluri etc…).

2. Ce face Lyoness? — formeaza un grup mare de cumparatori) pe care ii directioneaza spre anumite magazine partenere din oras si din tara; in paralel sunt cautate si alte magazine pentru parteneriat.

3. Pentru a face parte din “grupul de cumparatori Lyoness”, este necesara o simpla inscriere gratuita.

4. La inscriere vei primi un “ID”, adica un numar de identificare (reprezentat de nr. curent) si o pagina personala pe site-ul oficial Lyoness (protejata de un “user” si o “parola”.
Castiguri rapide:1% din toate cumparaturile pe care le faci in mag. partenere Lyoness si 0.5% din toate cumparaturile cunostintelor pe care le-ai inscris si pe care acestia i-au inscris (adica directi si indirecti).

5. “Partenerii comerciali Lyoness” adica magazinele ce au contract cu Lyoness vor oferi reduceri doar clientilor ce fac parte din “grupul de cumparatori Lyoness”.

6. Cum se obtine discountul?
Lyoness va imparti discountul dupa cum urmeaza in exemplul de mai jos.

7. “Partenerii comerciali Lyoness” ofera reduceri intre 4-27%. Sa luam un exemplu de 6% reducere (in cazul magazinului REAL). Ce se intampla cu reducerea?

. 1% - se intoarce in contul propriu

. 0.5% -merge la persoana care te-a inscris (sponsorul tau)

. 0.5% -merge la sponsorul sponsorului tau.

. 1% - merge la Lyoness

. 3% - reprezentand diferenta de discount merge intr-un sitem de bonusuri. (unde sunt adevaratele castiguri)cum ar fi:.

- Cecul din sistem 450 euro + bonus

- Bonus parteneri directi 18.75 %

- Bonus parteneri indirecti 6.25 %

- Pozitii bonus cadou (in matrix personal , national , international)

- Calificare in grupa superioara

- Bonus de cariera avantajos

8. Pentru a mari castigurile nu trebuie decat sa povestesti cunostintelor tale tot ce am scris mai sus si sa se inscrie si ele. Toate persoanele pe care le-ai inscris se numesc “directi” si ai 0,5% din cumparaturile lor, iar toate persoanele inscrise de directii tai se numesc pentru tine “indirecti” si ai 0.5% si de la ei.

9. Incearca sa inscrii (pentru a usura munca) persoane care au deja o afacere in domeniul vanzarilor sau distributie, ei vor sti cu siguranta ce au de facut iar castigurile tale vor creste considerabil garantat.

10. Magazinele de unde poti face cumparaturi le gasesti pe situl Lyoness sau poti inscrie magazinul de pe strada ta de unde faci cumparaturile zilnice.

Site-ul oficial Lyoness este: www.lyoness.ro

Info extrase din: http://lyoness.a-faceri.net/