marți, 17 noiembrie 2009

10 intrebari frecvente !!!

1. Cum mă pot înscrie în Lyoness?

Trebuie sa fiti înscris de către un client Lyoness sau printr-un formular de la unul din partenerii noştri Lyoness. Înscrierea dvs. este gratuită, costul inscrieriii fiind suportat de persoana care va inscrie, adica sponsorul dvs.


2. Cum ajung în posesia CashbackCard-ului Lyoness?

Înscrieţi-vă simplu ca şi client Lyoness (vezi întrebarea 1) şi veţi obţine FRIENDSHIP TICKET (Tichet de prietenie) pe care sponsorul il va da cadou noului client. In acest pliant clientul are mentionate cateva din avantajele de a fi client fidel Lyoness, formularul de inscriere si un card provizoriu de plastic (nenominal).

Daca clientul doreste CARD DE PLASTIC PERSONALIZAT cu numele lui, se va putea in 2 variante: fie cand a atins un volum de cumparaturi de 300 euro, fie daca plateste un avans de cumparaturi de min. 150 euro (3 pozitii in gr.1)

In plus, pentru clientii care vor dori si pozitii, sponsorul le va da un pliant special cu amanunte mai detaliate despre sistem: BUSINESS FLYER (Pliant business). Acesta va costa 0,4 euro.


3. Ce avantaje îmi aduc cumpărăturile cu Lyoness?

La toate cumpărăturile şi la toate consumaţiile pe care le faceţi cu Lyoness la partenerii comerciali Lyoness, veţi obţine restituirea imediată de 1% din respectiva sumă de cumpărături în contul dvs. de restituiri. Dacă în contul dvs. de restituiri s-a adunat o sumă de min. 43 lei atunci primiţi banii - numerar în contul dvs. bancar. În continuare veţi primi aşa numitul bonus de prietenie pentru toate cumpărăturile pe care le fac clienţii Lyoness recomandaţi de dvs. Informaţii mai detaliate găsiţi în puntul de meniu „Aşa profit cu Lyoness“ precum şi la „Recomandări de prietenie“.


4. La ce fel de firme pot beneficia de avantajele Lyoness?

Internaţional, deja 16.000 de parteneri comerciali împărtăşesc ideea Lyoness - şi numărul lor creşte zilnic! Cei mai cunoscuţi parteneri comerciali îi găsiţi aici.


5. Cum mă pot loga pe pagina de internet Lyoness?

Veţi obţine datele dvs. de login prin email şi prin SMS după înscrierea reuşită.


6. Faptul de a fi membru Lyoness presupune cheltuieli?

Nu. Faptul de a fi membru Lyoness este complet gratuit.


7. Există o vârstă minimă pentru a te alătura Lyoness?

Da. Vârsta minimă pentru o înscriere reuşită este vârsta de 14 ani împliniţi.


8. Ce fel de date sunt salvate pe Lyoness CashbackCard?

Codul dvs. personal de bare.


9. Pot plăti cu Lyoness CashbackCard?

Nu. CashbackCard este doar un mijloc de evidenţă a cumpărăturilor dvs. pentru a putea calcula restituirile dvs. Lyoness CashbackCard nu este un mijloc de plată.


10. Care dintre datele personale sunt obligatorii?

Obligatorii pentru înscriere sunt numele, adresa, data naşterii şi numărul de telefon.


Site-ul oficial: www.lyoness.ro